+46733164064 me@sofiabroberger.se

Nu har jag suttit här hela kvällen och slipat på min presentation jag ska ge på Agile Searchs event Creative Employer Branding Solutions. Det går av stapeln den 19:e juni och jag kommer att prata om det jag kallar för “alumni-intervjuer”.

Traditionellt sett när man pratar om alumni brukar man mena personer som har studerat vid ett visst universitet. I det här fallet menar jag en person som tidigare jobbat hos oss men som fått ett nytt jobb och gått vidare. Men bara för att ett person inte längre jobbar hos oss betyder det inte att de inte kan vara en bra ambassadör företaget, jag skulle snarare argumentera motsatsen. Om en person som inte längre jobbar för oss talar gott om oss och är villig att synas på vår blogg säger det mer än om en person som fortfarande är anställd säger bra saker.

Min presentation har fått titeln “Why you must love your leavers!”. Jag kommer att berätta om hur vi använder oss av alumni-intervjuer på Bonnier Broadcasting och tanken bakom.

Är du sugen på att se de intervjuer vi gjort hittills kan du alltid ta en titt här. Eller så kommer du helt enkelt och lyssnar den 19/6!